twitter facebook youtube

ICT Consultancy, Detachering & Security

Met MVO wordt bedoeld: Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen. Ook wel aangeduid met het 3P model waarbij de P’s staan voor: People, Planet & Profit. Een organisatie die aan MVO doet denkt dus niet alleen aan winst en aan bedrijfseconomische doelen (profit) maar ook aan het milieu (planet) en aan haar medewerkers, klanten, andere stakeholders en de maatschappij in brede zin (people).

ConsultingExperts wil graag MVO-en en doet hiervoor ook haar best. Wij zijn constant in beweging en proberen steeds nieuwe manieren te vinden om het MVO concept binnen onze organisatie verder vorm te geven. De ICT branche leent zich hier in principe ook uitstekend voor.

ConsultingExperts is HP Preferred Partner
HP levert niet alleen hoogwaardige apparatuur maar behoort ook wereldwijd tot de top van Maatschappelijk Verantwoorde Ondernemers en is mede om die reden voor ConsultingExperts de juiste keuze om als leverancier te opereren. Wilt u meer weten over het beleid van HP, klik dan hier.

MVO

ConsultingExperts sponsort Nijmeegse Rugbyclub The Wasps

ConsultingExperts sponsort de Nijmeegse Rugbyclub The Wasps.
Hierbij is de sponsoring gericht op de groeiende jeugdteams, met als eerste sponsoring een voetbaltafel. Daarnaast sponsort ConsultingExperts veldreclame en kleding.

Rugby kenmerkt zich als een zeer sportieve sport. Een eigenschap die ConsultingExperts zeer aanspreekt.

Wasps Rugby