twitter facebook youtube

ICT Consultancy, Detachering & Security

Alles binnen ConsultingExperts staat in het teken van de missie: mensen stimuleren het beste uit zichzelf te halen en zo meerwaarde te creëren. De organisatie is dan ook sterk gericht op ontwikkeling, innovatie en vooruitgang. Van individuen en van het team, zowel intern als extern. Samen werken, leren, creëren, groeien en concrete resultaten boeken in een leuke inspirerende omgeving staat centraal.

De hele organisatie draait om mensen. Mensen maken immers het verschil. Daarom staat persoonlijk contact centraal en is heldere communicatie essentieel. De sfeer is informeel zakelijk, met een passie voor meesterschap, kwaliteit en creativiteit. Denken en doen gaan hand in hand. Flexibiliteit en vrijheid van handelen worden gestimuleerd, en onze mensen durven hun verantwoordelijkheid te nemen. Iedereen is verbonden met onze opdrachtgevers en voert de opdrachten uit zoals je mag verwachten van toppers, met bevlogenheid, inspiratie en integriteit en last but not least met de beste up to date beschikbare kennis..

We verlangen van onszelf en onze dienstverlening dat wij morgen meer bieden dan vandaag. Openheid en integriteit zijn vanzelfsprekend. Plezier in het werk is belangrijk. Het ConsultingExperts team is energiek, leergierig, enthousiast, betrokken, trots, gedreven, loyaal en gewend om de mouwen op te stropen.

Als betrouwbare partner samen met onze relaties en onze mensen, uw ambities én onze ambities waarmaken.

Betrouwbare partner 
Wij maken waar wat we toezeggen. We communiceren helder en vragen door tot we in staat zijn optimaal onze diensten te verlenen.

Samen met onze relaties en onze mensen 
Samen bereik je meer. We zijn er alert op dat we de juiste persoon op de juiste plek zien, ondernemen daarop actie en bieden ondersteuning aan waar nodig.

Ambities op het gebied van groei
Om onze relaties en onze mensen te laten groeien, zorgen wij ervoor dat we op het gebied van kennis, kunde en vaardigheden de mogelijkheden bieden om de beste te zijn.