Partners

ConsultingExperts

PARTNERS

ConsultingExperts werkt samen met een vast aantal partners.

C

onsultingExperts werkt samen met verschillende strategische partners op het vlak van software, hardware en applicatie development. Op deze wijze bieden wij naast onze primaire focusgebieden, complete oplossingen aan.

Onze vaste partners

Palo Alto Partner

ConsultingExperts is ook Palo Alto Networks Silver partner! Voor al uw Palo Alto oplossingen kunt u bij ons terecht.

Paloalto Partner
Microsoft Partner

Microsoft Partner

De Consultants van ConsultingExperts hebben jarenlange ervaring met de producten van Microsoft. En net zoals Microsoft blijft vernieuwen verkennen onze consultants de nieuwste Microsoft producten. Hierdoor zijn we in staat adviezen te geven over zowel de bestaande als toekomstige Microsoft producten.

Lees verder >

Office
VMwarepartner

VMware Partner

ConsultingExperts is al vele jaren VMware partner. Onze consultants informeren u graag over de verschillende producten en diensten van VMware.

Lees verder >

VMwarepartner
Blue Coat

Blue Coat Partner

Blue Coat Systems reduceert de kosten en complexiteit van hedendaagse netwerken met oplossingen voor betere internet security en bandbreedtemanagement.
Blue Coat biedt een krachtige appliances gebaseerde architectuur gecombineerd met client software en een centrale management schil.

Lees verder >

HP Business Partner

HP Partner

HP is een van de grootste hardware leverancier van de wereld. Met een breed scala aan producten hebben ze veel te bieden aan de eindklant. Wij als gecertificeerd HP Business Partner kunnen daar in adviseren.

Wij helpen bedrijven in de juiste keuzes te maken. En geven advies op maat aan klanten.

Lees verder >

VeeAM Pro Partner

Veeam levert availability software voor de ‘Always-On Enterprise’. ConsultingExperts is graag uw partner op het gebied van Veeam Software. U kunt bij ConsultingExperts niet alleen de softwareoplossingen van Veeam afnemen, maar wij ondersteunen ook bij de implementatie en bieden (geaccrediteerde) trainingen.

De mogelijkheden zijn veelzijdig, van standaard diensten tot maatwerk.

Lees verder >

Veeam Partner
Cisco Select Partner

Cisco Partner

Vandaag de dag zijn netwerken een essentieel onderdeel van onze communicatie. Cisco’s netwerkoplossingen, gebaseerd op het Internet Protocol (IP), vormen de basis voor deze netwerken.

De hardware, software en diensten van Cisco worden ingezet om internetoplossingen te creëren die individuen, bedrijven en landen in staat stellen om hun productiviteit te verhogen, klanttevredenheid te vergroten en hun concurrentiepositie te versterken.

De naam Cisco is synoniem geworden met internet. Het is Cisco’s ambitie om de manier te veranderen waarop mensen werken, leven, spelen en leren.

NetApp Partner

NetApp bied uitgebreide storage- en managementmogelijkheden voor iedere behoefte en levert uniforme oplossingen voor SAN (Storage Area Network) en NAS (Network-Attached Storage), die zich zonder problemen in reeds bestaande of nieuwe configuraties laten integreren.

Deze Unified Storage-Opzet is uniek in de branche en maakt het mogelijk om oplossingen op maat toe te passen en de uitdaging, van het wereldwijd steeds complexer wordende datamanagement, aan te gaan. NetApp bied een uitgebreide Suite van vooraanstaande producten en services aan, die u helpen de complexe IT omgeving eenvoudiger te maken en de Total Cost of Ownership (TCO) drastisch te verlagen.

NetApp
Dell

Dell Partner

Dell heeft een preferred partnership afgesloten met ConsultingExperts. Hiermee is ConsultingExperts uw voorkeurspartner voor Dell hard- en software.

De specialisaties Security en Endpoint management sluiten uitstekend aan op de visie van ConsultingExperts. Wilt u meer informatie over de toegevoegde waarde van de producten van Dell voor uw organisatie? Neem dan vrijblijvend contact met ons op.

Cryptshare Partner

Cryptshare is een nieuwe oplossing voor het gemakkelijk en veilig versturen van grote bestanden. De oplossing combineert de veiligheid van secure FTP met het gemak van e-mail.

Cryptshare is een high-end security-oplossing om eenvoudig en veilig van grote bestanden te versturen. De oplossing kan met niet meer dan het e-mailadres van de ontvanger bestanden tot 2 GB groot verzenden.

Hierdoor is het voor velen een goed alternatief voor FTP. Bij verzending worden de bestanden op de Cryptshare-server gezet, waar de ontvanger deze kan ophalen. Deze server staat achter de firewall van de gebruiker en de bestanden worden daar versleuteld op weggeschreven. Hierdoor heeft de gebruiker zelf controle over die gegevens, en heeft niemand anders dan de geadresseerde daar toegang toe.

Cryptshare