Securing Experts

Affiniteit met ICT én met detacheren? Jong en ambitieus? Mouwen opstropen? Warm lopen voor kansen, ook als die nog ijskoud zijn? Ja willen krijgen? Nee durven zeggen? Doorgaan waar anderen stoppen? Herkenbaar? Dan is functie Sales Consultant bij ConsultingExperts jouw nieuwe baan!

SecuringExperts

De functie Sales Consultant bij ConsultingExperts daagt je uit om new business binnen het marktsegment ICT te genereren. Met veel vrijheid en ruimte waarbinnen je geheel zelfstandig:

  • Jouw eigen prospectlijst samenstelt en opvolgt;
  • Onderhandelt met prospects;
  • Prijsafspraken maakt;
  • Successen boekt.

ConsultingExperts jouw nieuwe werkgever?

ConsultingExperts is een succesvolle, snelgroeiende organisatie die behoort tot de snelst groeiende ICT bedrijven in Nederland. Gericht op Consultancy, ICT-Security, Projecten en Beheer. Wij zitten in de top van de markt, waarbinnen wij een niche-rol vervullen met een zeer mooi klantenportfolio. Een ondernemend bedrijf met volop mogelijkheden en mooie kansen. Niet zo gek dus dat jij jouw nieuwe baan als Sales Consultant bij ons vindt!

Eerlijk is eerlijk, het is hard werken bij ConsultingExperts. We laten pas los als de opdracht is vervuld. Bouwen aan de ontwikkeling van mensen, ook aan die van jou. Komen onze afspraken na. Werken samen en vieren samen behaalde successen. Daar hoort een goed salaris bij met prima bonusregeling, uiteraard een leaseauto die jij natuurlijk privé mag gebruiken.

Moet je het vak nog leren of heb je al enige ervaring als Sales Consultant? Spreekt detacheren jou aan? Heb je een prima opleiding? Neem dan contact met ons op voor het maken van een afspraak.

Recent Posts