Detachering

ConsultingExperts

DETACHERING

ConsultingExperts is een landelijk opererend ICT Consultancy- en Detacheringsbureau dat er sinds 2010 in slaagt ‘de juiste mensen op de juiste job’ te zetten, veelal bij grotere bedrijven, instellingen en overheden. Philips, TU/e, Volksbank, Politie en Provincie Zuid-Holland zijn hier voorbeelden van.

H

et doel van ConsultingExperts is om met kennis van én over haar opdrachtgevers, een optimaal werkbare combinatie te creëren tussen de klantbehoefte en de oplossingen die de specialisten van ConsultingExperts aanbieden.

Als professionele ICT-dienstverlener vertaalt ConsultingExperts de relevante ICT-ontwikkelingen naar specifieke producten en diensten voor haar opdrachtgevers. Om dat voor elkaar te krijgen behoren onze medewerkers tot de top van hun kennisgebied. Goed opgeleid en up-to-date gecertificeerd met de juiste ervaring.

Een Specialist Nodig?

Wet DBA

TIJDELIJKE KENNISBOOST

De technologische ontwikkelingen gaan razendsnel: AI, Cloud, Security, enzovoorts.

Lijkt het alsof al uw concurrenten sneller gaan dan u? Schakel dan een tijdelijk kennis boost in voor uw organisatie om weer helemaal bij de tijd te zijn.

De consultants van ConsultingExperts komen uw organisatie graag helpen met de nieuwste ontwikkelingen, waardoor u weer onderscheidend bent in de markt. En ondanks dat de inzet van de consultants tijdelijk van aard is, zorgen wij ervoor dat de kennis bij uw organisatie geborgd is!