Detachering

ConsultingExperts

DETACHERING

ConsultingExperts is een landelijk opererend ICT-consultancy en detacheringsbureau dat er sinds 2010 in slaagt ‘de juiste mensen op de juiste job’ te zetten, veelal bij grotere bedrijven, instellingen en overheden.

H

et doel van ConsultingExperts is om met kennis van én over haar opdrachtgevers, een optimaal werkbare combinatie te creëren tussen de klantbehoefte en de oplossingen die de specialisten van ConsultingExperts aanbieden.

Als professionele ICT dienstverlener vertaalt ConsultingExperts hierbij de steeds snellere ontwikkelingen en steeds verdergaande mogelijkheden in de ICT naar specifieke producten en diensten voor haar opdrachtgevers. Om dat voor elkaar te krijgen kan het niet anders zijn dat onze medewerkers tot de top van hun kennisgebied behoren, goed opgeleid en up-to-date gecertificeerd met de nodige ervaring.

Een Specialist Nodig?

Wet DBA

TIJDELIJKE KENNISBOOST

De technologische ontwikkelingen gaan razendsnel: Cloud, IoT, Blockchain, Security, enzovoorts.

Lijkt het alsof al uw concurrenten sneller gaan dan u? Schakel dan een tijdelijk kennisboost in voor uw organisatie om weer helemaal bij de tijd te zijn.

De consultants van ConsultingExperts komen uw organisatie graag helpen met de nieuwste ontwikkelingen, waardoor u weer onderscheidend bent in de markt. En ondanks dat de inzet van de consultants tijdelijk van aard is, zorgen wij ervoor dat de kennis bij uw organisatie geborgd is!