Code Review

Hackers maken gebruik van fouten in applicaties / websites om binnen te komen in uw omgeving. Dit kan commerciële software zijn, maar ook in huis ontwikkelde software. Het is dus heel belangrijk om veilig te programmeren en zaken af te vangen.

Echter waar mensen werken kan er wel eens iets mis gaan. Onze security consultants zijn ook ervaren programmeurs en kunnen derhalve de code controleren en nalopen of er potentieel slechte code is die later door een hacker misbruikt kan worden.

Onze security consultants zullen deze stukken code identificeren en mogelijke oplossingen aanbieden die door de programmeurs geïmplementeerd kunnen worden. Door de ontwikkelaars zelf de aanpassingen te laten doen blijft de kennis geborgd binnen de organisatie en zal de ontwikkelaar deze problemen in de toekomst zelf constateren en oplossen.

SecuringExperts

SecuringExperts is een label van ConsultingExperts waarin de security specialisaties zijn ondergebracht.
Naast onze vaste security consultants hebben we een dedicated pool aan security experts die met ons samenwerken om de beste resultaten voor onze opdrachtgevers neer te zetten.

Recent Posts