Partners

Microsoft

PARTNERS

ConsultingExperts werkt samen met een vast aantal partners.

D

e Consultants van ConsultingExperts hebben jarenlange ervaring met de producten van Microsoft. En net zoals Microsoft blijft vernieuwen verkennen onze consultants de nieuwste Microsoft producten. Hierdoor zijn we in staat adviezen te geven over zowel de bestaande als toekomstige Microsoft producten.

Office 365
ConsultingExperts biedt u de mogelijkheid geheel vrijblijvend Microsoft Office 365 te proberen.

Onze vaste partners

Onze vaste partners

Microsoft Partner

Windows
Op de meeste werkplekken in bedrijven draait Windows. Als specialist in Microsoft producten zijn wij in staat om bedrijven te begeleiden in het inrichten van deze werkplek. Of het nu gaat over een migratie van Windows 7/8.1 naar Windows 10. Wij hebben professionals klaarstaan die er veel ervaring mee hebben. De klanten waarbij wij dit gedaan hebben varieert van MKB bedrijven tot aan multinationals.

Windows Server
Windows Server vormt de basis waarop vele producten van Microsoft en andere leveranciers op draaien. Met de komst van Windows Server 2012 R2 zorgt het er ook voor dat de cloud dichterbij is gekomen. Het stelt bedrijven in staat om efficiënter en effectiever met de IT resources om te gaan.

Voor meer informatie over Windows Server, Direct Access,  Hyper-V of een van de andere features van Windows Server neem dan contact met ons op!

Microsoft Exchange
Exchange is een veelgebruikte mail oplossing. Ook op dit gebied hebben we gecertificeerde consultants maar misschien nog wel belangrijker: Consultants met veel ervaring. Van design, implementatie tot migratie behoort tot de mogelijkheden om de klant te helpen gebruik te maken van Microsoft Exchange.

SharePoint
SharePoint is een platform van Microsoft om websites te creeren. Veelal wordt het gebruikt als intranet oplossing binnen bedrijven. Belangrijk hierbij is dat het succes van SharePoint vooral afhankelijk is van de implementatie ervan. De acceptatie van SharePoint door de eindgebruikers is van cruciaal belang om het gebruik van SharePoint te laten slagen.

PowerShell
Steeds meer Microsoft producten kunnen door middel van de PowerShell worden beheerd. Zaken die u in de grafische Userinterface niet voor elkaar kunt krijgen, zijn wel mogelijk in de Powershell. PowerShell biedt bovendien de mogelijkheid om repeterende taken in een script op te slaan om daarna steeds weer opnieuw te worden gebruikt. Bulkwerkzaamheden kunnen in één handeling worden uitgevoerd. Daarnaast kan de PowerShell gebruikt worden voor de rapportage van uw systemen. Laat je door ons overtuigen in het belang van PowerShell en neem contact met ons op.